MERCURE BELGRADE EXCELSIOR NASTAVLJA DA PRUŽA NAJBOLJE STANDARDE ČISTOĆE I BEZBEDNOSTI SVIM SVOJIM GOSTIMA I ZAPOSLENIMA

Hotel Mercure Belgrade Excelsior sa zadovoljstvom uverava sve svoje goste i partnere o primeni standarda higijene i čistoće koji prevazilaze lokalne i međunarodne zahteve.

Što se tiče sigurnosnih i higijenskih protokola, hotel je već priznat na globalnom i lokalnom nivou - Bureau Veritas, poznata međunarodna kompanija za akreditaciju i globalni lider u ispitivanju, inspekciji i sertifikaciji mu je dodelio oznaku ALLSAFE, a HoRes, poslovno udruženje hotelijerstva i ugostiteljstva u Srbiji mu je uručio CLEAN & SAFE sertifikat.

Svakako, iako su svi zvanični uslovi i zahtevi ispunjeni, uprava hotela je otišla korak dalje kako bi zagarantovala najbolju moguću zaštitu ne samo svojim gostima, već i zaposlenima. Na taj način, kako bi sprečio širenje virusa i zagađenje prostora, Mercure Belgrade Excelsior je, pored svih ostalih mera i radnji koje sigurnosni protokoli nameću, pokrenuo i redovnu upotrebu inovativnog uređaja za dezinfekciju „SteriFORCE“.

SteriFORCE je još jedno oružje protiv prenosa virusa Covid-19, sa visokom efikasnošću elektrostatičke dezinfekcije i čišćenja. Ovaj prenosni elektrostatički raspršivač nudi pouzdanost, fleksibilnost, funkcionalnost kao i najviši nivo čistoće.