V+O COMMUNICATION PROSLAVIO JUBILEJ 15 GODINA USPEŠNOG POSLOVANJA U SRBIJI

Vodeća konsultantska kuća u oblasti komunikacija V+O Communication, pod sloganom „YouWeOne“ obeležila je 15 godina uspešnog rada u Srbiji, u prisustvu partnera, klijenata, bivših i sadašnjih zaposlenih, koji su tokom svih ovih godina poklonili poverenje i pružili podršku u realizaciji velikog broja uspešnih kampanja i projekata.

Povodom ovog velikog jubileja, proslavi su prisustvovali i Janis Olimpios jedan od osnivača V+O Group i Tonia Gogou, generalna direktorka V+O Grčka. Njihova poseta je bila prilika da se zajedno sa timom iz Srbije osvrnu na dosadašnje uspehe i da postave ciljeve za naredni period, sa željom da budu još uspešniji i da prevaziđu sve izazove.

„Tokom proteklih godina, kroz kampanje koje su realizovane u različitim industrijama, duboko smo uvereni da je pružen doprinos pozitivnim promenama u društvu, radeći na tome da svet postane bolje mesto za sve nas. Realizacija velikog broja različitih PR i digital kampanja, organizovanje više od hiljadu događaja, društveno odgovornih aktivnosti, održavanje dobrih odnosa sa medijima, upravljanje komunikacijama u kriznim situacijama, kreiranje i relizovanje strategija za interne i eksterne komunikacije su samo neki od stubova koji su oblikovali našu sadašnjost. Ove izuzetne rezultate, ne bismo ostvarili bez podrške sadašnjih i bivših zaposlenih, partnera i klijenata, koji su bili uz nas tokom svih ovih godina. Njihova priča je i naša priča, jer smo mi jedno“, istakla je Natalija Racković, generalna direktorka V+O Communication u Srbiji.

V+O Communication se istakao na tržištu zahvaljujući sposobnosti da kontinuirano donosi inovativne i sveže ideje koje su temeljno promišljene i strateški upotrebljene u projektima, postavljajući nove standarde u oblasti komunikacija.

Veoma sam zahvalan timu koji sada radi u Srbiji, kako na dobrim rezultatima koje ostvaruju, tako i na međuljudskim odnosima koje su izgradili kako sa zaposlenim, tako i sa partnerima i klijentima. Mi poslujemo u industriji koja se zasniva na negovanju odnosa, zato je veoma važno da budemo podrška jedni drugima i da radimo na ostvarenju zajedničkih ciljeva.“ – istakao je Joanis Olimpios, osnivač V+O Communication Group.

Pored Srbije, V+O Communication posluje i u Grčkoj, Bugarskoj, Severnoj Makedoniji, Albaniji, Rumuniji i Kipru. Sa više od 190 obučenih internacionalnih eksperata u oblasti komunikacija, timom direktora sa bogatim poslovnim iskustvom, snažnim odnosima sa medijima i drugim donosiocima odluka, agencija obezbeđuje strateški pristup, proaktivno savetovanje i profesionalne odnose sa klijentima.