RADIONICA "DIGITALNI MARKETING U SLUŽBI VAŠEG BIZNISA"

Radionica pod nazivom "Digitalni marketing u službi vašeg biznisa", uspešno je organizovana od strane Helenskog privrednog udruženja Srbije, Belgijsko-srpske poslovne asocijacije, Holandsko-srpske poslovne asocijacije i Kanadsko-srpskog poslovnog udruženja, u saradnji sa kompanijom V + O Communication, 19. aprila 2022. u hotelu Mercure Belgrade Excelsior. Događaj je okupio 40 predstavnika kompanija-članica.

Radionicu je otvorila Nada Filipović, izvršna direktorka V + O Communication i učesnicima predstavila usluge, uspešne projekte i neke od najvećih klijenata kompanije.

Marko Ilić, specijalista u oblasti digitalnog marketinga učesnicima je predstavio njegov značaj kao i upotrebu punog potenciala digitalnog marketinga kroz dokazano efikasne strategije. Koristeći praktične primere, Marko Ilić je predstavnicima kompanija – članica govorio o tehnikama povećanja vidljivosti kompanije na društvenim mrežama, targetiranju ciljnih javnosti i komunikaciji sa specifičnim ciljnim grupama, kao i o načinu podizanja svesti o brendu.

Učesnici su takođe mogli da saznaju više o tehnikama upravljanju rizikom kroz korišćenje alata digitalnog marketinga – kako ih prepoznati, izbeći ili ublažiti. Radionica je ujedno bila prilika da svi učesnici dobiju praktičan zadatak, koji im je dao mogućnost da uvežbaju veštine, razmene ideje sa ostalim učesnicima i dobiju povratne informacije od predavača.

Video sa radionice dostupan je ovde