USPEŠNO ODRŽAN SPEED BUSINESS MEETING

Uz poštovanje epidemioloških mera, održan je još jedan Speed business meeting u organizaciji četiri poslovna udruženja evropskih zemalja u Srbiji.  

Kompanije članovi Francusko-srpske privredne komore, Helenskog privrednog udruženja Srbije, Britansko-srpske privredne komore i Hrvatskog poslovnog kluba okupili su se u hotelu Metropol Palace u Beogradu, na tzv. “brzim poslovnim sastancima”, 7.decembra.

U cilju umrežavanja stranih i domaćih kompanija, organizovano je 10 desetominutinih sastanaka ‘jedan na jedan. Sastanku je prisustvovalo 30 kompanija iz različitih sektora poslovanja, koje su ovom prilikom imale mogućnost da se međusobno povežu i predstave svoje aktivnosti.

Po okončanju desetominutinih sastanaka ‘jedan na jedan’, za sve učesnike je organizovan networking koktel.

Dosadašnje iskustvo je dokaz da poslovni sastanci poput ovih inteziviraju saradnju između komora i njihovih kompanija članova i na vrlo korektan način unapređuju poslovanje. Plan je da se ovaj vid saradnje komora nastavi kroz niz sličnih inovativnih formi sastanaka u kojima će kompanije biti u prilici da razmene svoja iskustva i najbolje prakse u cilju jačanja privrednog sektora u Srbiji.