USPEŠNO ODRŽAN INTERNATIONAL NETWORKING COCKTAIL

16.septembra u hotelu Metropol Palace, održan je četvrti po redu International Networking Cocktail, jedinstveni događaj koji na jednom mestu okuplja članice bilateralnih poslovnih udruženja u Srbiji.

Ove godine na International Networking Cocktail-u su učestvovali predstavnici kompanija članica Helenskog privrednog udruženja Srbije, Francusko-srpske privredne komore, Nemačko-srpske privredne komore, Komore italijansko-srpskih privrednika, Slovenačkog poslovnog kluba, Hrvatskog poslovnog kluba, Švajcarsko-srpske trgovinske komore, Japanske poslovne alijanse u Srbiji, Holandsko-srpske privredne asocijacije, Kanadsko-srpskog poslovnog udruženja, Belgijsko-srpske poslovne asocijacije.

Predstavnici bilateralnih poslovnih udruženja dočekali su više od 200 gostiju, koji su imali priliku da razmene poslovna iskustva, kontakte, kao da i nastave komunikaciju kroz poslovnu saradnju.

Ova udružena akcija komora teži ka osnaživanju privrede u Srbiji kroz networking i povezivanje domaćih i stranih kompanija.

Video sa događaja možete da pogledate ovde

Fotografije sa događaja možete da pogledate ovde