INTERNATIONAL COFFEE BREAK

7. marta 2022. godine 9 bilateralnih organizacija u Srbiji je, u okviru Kopaonik Business Foruma, okupilo predstavnike kompanija članica na, već tradicionalnom, događaju pod nazivom „International Coffee Break”, u Restoranu Caza Hotela Grand.

Za članove prisutne na Forumu, skup su organizovale sledeće bilateralne organizacije: Belgijsko-srpska poslovna asocijacija, Helensko privredno udruženje Srbije, Hrvatski poslovni klub, CANSEE Kanadsko-Srpsko Poslovno Udruženje, Komora italijansko-srpskih privrednika, Nemačko-srpska privredna komora, Nordijska poslovna alijansa, Slovenački poslovni klub i Švajcarsko-Srpska trgovinska komora.

Događaj su podržali kompanija Roche i Advokatska kancelarija TSG -Tomić, Sinđelić, Groza. U svojim direktnim obraćanjima, dr. Ana Govedarica- direktor Roche za Srbiju i Crnu Goru i Ljubica Tomić- osnivač i partner Advokatske kancelarije TSG, pomenule su i značaj ovakvih okupljanja uživo koji nude širu, multilateralnu mogućnost umrežavanja.

Na International Coffee Break-u, koji je održan po treći put, gosti učesnici Foruma su imali priliku da se međusobno upoznaju i umreže. Ujedno, to je bila i mogućnost da upoznaju predstavnike bilateralnih organizacija u Srbiji i saznaju više o mogućnostima saradnje, kao i o njihovim aktivnostima. 

Video sa događaja možete pogledati ovde