TROSTRUKA ZLATNA MEDALJA U MONDE SELECTION 2021 ZA PDO FETA PROIZVODE EPIRUS SA

Kompanija Extra Coffee, uvoznik grčke fete EPIRUS Feta PDO, vas sa velikim zadovoljstvom obaveštava da su se još jednu godinu, tri proizvoda kompanije EPIRUS SA izdvojila su se svojim visokim kvalitetom i izuzetnim ukusom i da su nagrađena  Zlatnom nagradom za vrhunski kvalitet na 60. međunarodnom takmičenju Instituta Monde.

Tradicionalni EPIRUS Feta PDO je još jednom nagrađen za svoj autentični ukus, bogatu aromu i dosledno vrhunski kvalitet. EPIRUS Feta PDO sa 40% manje soli takođe je osvojio zlatnu nagradu, dokazujući da iako ima znatno manje soli, zadržava sav kvalitet i organoleptičke karakteristike klasične EPIRUS fete. Konačno, EPIRUS Organic Feta PDO, koja se proizvodi isključivo od grčkog organskog kozjeg i ovčjeg mleka, nagrađene su od strane sudija za odličan ukus i posebne karakteristike.

Monde Selection je Međunarodni institut za kvalitet sa sedištem u Briselu, koji već 60 godina dodeljuje potrošačke proizvode iz celog sveta kroz sveobuhvatan proces procene njihovih organoleptičkih karakteristika, u saradnji sa preko 80 kuvara nagrađenih Michelinovom zvezdom, međunarodno priznatih enologa , univerzitetski profesori, nutricionisti i drugi ugledni profesionalci u industriji.

Feta EPIRUS već dugi niz godina neprekidno drži jedinstveno mesto za stolom i u srcima grčkih i stranih potrošača. Do danas je osvojila ukupno 57 nagrada, za sve svoje 3 verzije, na vrhunskim svetski poznatim događajima u ovom sektoru i može se smatrati najnagrađivanijom fetom na svetu!