POSETA FABRICI ALUMIL YU INDUSTRY

Helensko privredno udruženje Srbije, u saradnji sa kompanijom-članicom Alumil YU Industry, organizovalo je posetu fabrici proizvodnje aluminijumskih profila u Staroj Pazovi, 16.juna 2022.

HPU je po prvi put realizovalo izlet poslovno-društvenog karaktera u cilju umrežavanja kompanija-članica, njihovog upoznavanja sa novim upravnim odborom, kao i predstavljanja jedne od najuspešnijih grčkih kompanija u Srbiji.

Ovom prilikom, predsednik upravnog odbora, g. Nikolaos Sliousaregko pozdravio je prisutne, naglasio značaj doprinosa članova aktivnostima Udruženja i ujedno zahvalio direktoru kompanije Alumil YU Industry, g.Stylianosu Tsoktouridisu na gostoprimstvu i organizaciji događaja.

G.Stylianos Tsoktouridis je zatim predstavio proizvode, kao i proizvodne kapacitete kompanije, njen doprinos očuvanju životne sredine i neke od najznačajnijih građevinskih i arhitektonskih projekata u kojima je Alumil YU Industry učestvovala. U nastavku je usledio obilazak fabrike tokom kojeg su članovi imali prilike da se upoznaju sa kompletnim procesima obrade i proizvodnje aluminijumskih profila.

Po završetku obilaska organizovana je večera za prisutne i nastavak druženja u neformalnoj atmosferi.