SPEED BUSINESS MEETING ŠEST BILATERALNIH KOMORA

24. aprila održan je Speed Business Meeting na kome su učestvovali članovi šest bilateralnih poslovnih udruženja – Helenskog privrednog udruženja Srbije, Britansko-srpske privredne komore, Slovenačkog poslovnog kluba, Švajcarsko-srpske trgovinske komore, Hrvatskog poslovnog kluba, Belgijsko-srpske poslovne asocijacije. Događaj je organizovan u hotelu Hyatt Regency Belgrade, koji je ujedno bio i partner ovog poslovnog skupa.

Događaj je okupio preko 70 predstavnika kompanija članica iz različitih sektora poslovanja.

Nakon uvodnog obraćanja i pozdrava organizatora, učesnicima su se predstavile kompanije koje su, prepoznavši značaj ovakve manifestacije, podržale inicijativu: hotel Hyatt Regency Belgrade, NINS Metali doo, Delamode Balkans, i Studio Maruška.

Učesnici su, tokom 10 osmominutnih sastanaka "jedan na jedan", imali priliku da na brz i efikasan način svoje kompanije predstave potencijalnim partnerima, da razmene informacije i razmotre mogućnosti za ostvarivanje bliže saradnje.

Nakon radnog dela, priređen je koktel u cilju neformalnog druženja, tokom kojeg su predstavnici kompanija imali priliku da upoznaju i razmene kontakte i sa drugim kompanijama sa kojima nisu imali direktne susrete tokom sastanaka.