PREZENTACIJA PRAKSE "GRČKOM INICIJATIVOM DO RADNOG ISKUSTVA

U okviru programa tromesečne prakse za studente u kompanijama-članicama Helenskog privrednog udruženja Srbije, Grčkom inicijativom do radnog iskustva,, održana je prezentacija programa na Univerzitetu u Beogradu.

Tromesečna praksa za studente ’’Grčkom inicijativom do radnog iskustva’’ organizuje se drugu godinu zaredom, u cilju promocije kompanija-članica Helenskog privrednog udruženja Srbije, kao i stručnog usavršavanja studenata, njihovog povezivanja sa tržištem rada i umrežavanja u grčko poslovanje u Srbiji. U programu učestvuje 13 kompanija koje pružaju ukupno 64 mesta za obavljanje studentske prakse, što je četiri puta više u odnosu na prošlogodišnji program. Skupu je prusustvovalo vise od 70 studenata, predstavnici HPU, Ambasade Grčke u Beogradu, Centra za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu, kao i predstavnici 13 kompanija-članica Udruženja koje učestvuju u programu: Alpha bank, Autotechnica Hertz, Chipita, Eurobank, Eurofast, Fabrika sećera Crvenka, Junior hotel, Metropol hotel, Palo Technologies, Piraeus banka, V + O Communication, Vojvođanska banka.

Ovom prilikom studentima su se obratili predsednik Helenskog privrednog udruženja Srbije, gdin Georgios Papanastasiou, načelnik odeljenja za ekonomske i trgovinske poslove Ambasade Grčke u Beogradu, gdin Haralampos Kounalakis, kao i prorektorka Univerziteta u Beogradu, prof. Ivanka Popović.

Pogledajte fotografije Pogledajte TV prilog