ONLINE KONFERENCIJA „RODITELJ U CENTRU PAŽNJE“ 

Član Helenskog privrednog udruženja Srbije, Color Media Communications, Vas poziva na on-line konferenciju „Roditelj u centru pažnje“ posvećenu temama podsticajnog roditeljstva i programima podrške roditeljima dece na ranom uzrastu, u petak, 6. novembra 2020. u trajanju od 10.00h do 14.00h, a kojoj se možete pridružiti preko YouTube kanala UNICEF Srbija.

Nauka o ranom razvoju ilustruje da briga o zdravlju populacije počinje brigom o roditeljima jer su roditelji glavne arhitekte budućih naraštaja. Konferencija okuplja na jednom mestu roditelje, stručnjake, predstavnike privatnog sektora i inovatore da razgovaraju o tome šta možemo da uradimo da bi dokazi prešli put od nauke do prakse?

Program konferencije možete pogledati na link: http://communications.rs/roditeljucentrupaznje/

Agenda se sastoji od tri tematske celine:

  • Igra - Čuvar mentalnog zdravlja dece i porodice (u okviru ovog Panela biće predstavljena i nova aplikacija za roditelje – HaloBeba - Vaš saputnik u roditeljstvu)
  • Širenje dobrih modela podrške roditeljstvu – Mogućnosti i izazovi
  • Poslovanje po meri porodice i deteta

Molimo da svoje učešće na konferenciji prijavite klikom na sledeći link za prijavu, u koliko niste u mogućnosti da se prijavite preko linka molimo da to uradite putem mejla: jelena.jahura@color.rs.