ONLINE DOGAĐAJ SEČENJA VASILOPITE

Helensko privredno udruženje Srbije je 23.marta 2021. održalo 18-tu po redu proslavu sečenja Vasilopite, koja je po prvi put organizovana u online formatu. Ovaj događaj predstavlja nastavak online aktivnosti, ali i inicijativu Udruženja da tradiciju sečenja Vasilopite prilagodi trenutnim uslovima rada.

Predsednik HPU, gdin Stylianos Zakof, je u svom uvodnom obraćanju naglasio da je Helensko privredno udruženje Srbije uvek na raspolaganju svojim članovima, za svaku vrstu pomoći i podrške, posebno danas kada je veoma važno da predstavnici grčke poslovne zajednice nesebično podržavaju jedan drugog.

„Tokom prethodnog perioda, akcenat rada Udruženja bio je na intenzivnoj razmeni informacija o uticaju pandemije na poslovanje, kao i o upotrebi digitalnih kanala za sprovođenje naših aktivnosti, i to sa jednim ciljem - da se prilagodimo novim uslovima rada i blagovremeno odgovorimo na potrebe naših članova.“, dodao je.

U nastavku događaja, tradicionalno su dodeljene nagrade kompanijama koje obeležavaju 10-ogodišnjicu članstva u HPU, a ove godine nagrađene kompanije bile su Chipita i Kleeman.
Specijalan gost na događaju bio je g.Igor Simonović iz kompanije Kleeman.

Kompanija Move One Relocations nominovana je za ovogodišnjeg "srećnog člana" koji će dobiti zlatnik Vasilopite, i to na alternativni način – putem tombole.

Helensko privredno udruženje Srbije posebno se zahvalilo kompaniji-članici Congress Rental na tehničkoj podršci, kao i hotelu Metorpol Palace na ljubaznoj usluzi.

Video sa događaja možete da pogledate ovde (video počinje od 43. sekunde)