ODRŽANA TRADICIJONALNA SVEČANOST SEČENJA VASILOPITE

Helensko privredno udruženje Srbije je i ove godine obeležilo tradicionalnu proslavu Sečenja Vasilopite, koja je održana 11. februara u Grand Casino.

Pored predstavnika kompanija-članica i Ambasade Grčke u Beogradu, ovogodišnjoj svečanosti su prisustvovali i prijatelji Udruženja.

Skupu su se kratko obratili izvršna direktorka gđica Selena Đorđević, predsednik Upravnog odbora, g. Stylianos Zakof, koji su gostima poželili sreću, uspeh i blagostanje u 2020. godini, kao i novi šef Odeljenja za ekonomska i trgovinska pitanja Ambasade Grčke u Beogradu, g. Vasileios Skronias, koji je istakao značaj ovakvih vrsta događaja, odnosno povezivanja grčkih privrednika u Srbiji, a takođe je podvukao i krucijalnu ulogu Udruženja u privrednim i ekonomskim odnosima dveju zemalja.  

U znak zahvalnosti za desetogodišnju podršku, Helensko privredno udruženje Srbije je uručilo plakete kompanijama-članicama Autotechnica Serbia, Eurofast GlobalKaranovic&Partners i Subaru za S.C.G.

Vrhunac večeri je bio proglašenje gđe Charikleie-Rite Lozinsky počasnim članom Udruženja, koja je svojim dugogodišnjim članstvom u Udruženju i u Upravnom odboru istog, doprinela u poboljšanju rada i proširenju broja članova Helenskog privrednog udruženja Srbije.

I ove godine, firma Kleemann liftovi je pronašla novčić u Vasilopiti i time dobila zlatni dukat Udruženja!

Fotografija