ODRŽANA EDUKACIJA NA TEMU REVOLUCIJE U HR SEKTORU

Helensko privredno udruženje Srbije je u saradnji sa Elite Academy Balkans, italijanskom akademijom koja se bavi ljudskim resursima, selekcijom, obukom i motivacijom zaposlenih, održalo 25. februara 2020. godine, edukaciju na temu revolucije u HR sektoru.

Direktor kompanije, g. Miša Pavićević, je tom prilikom prisutnima predstavio predmetne oblasti aktuelnih i budućih problema i rešenja u radu sa ljudima, najnovije metodologije u testiranju potencijala zaposlenih, načine motivacije i leadershipa manager-a, kao i obuku i motivaciju za poboljšanje produktivnosti zaposlenih.

Učesnicima seminara prikazan je i PSYTECH test koji služi u objektivnom testiranju rukovodstva firmi, njihovih zaposlenih, kao i testiranju ličnosti i ponašanja u poslovnom okruženju.

Elite Academy je osnovana u Firenci, u Italiji 2015. godine i specijalizovana za menadžment ljudskih resursa po najzahtevnijim evropskim poslovnim standardima. Kroz profesionalnu i savremenu obuku kao i motivaciju zaposlenih omogućava kompanijama da izvuku maksimum iz svog tima na obostrano zadovoljstvo.