NOVA DONACIJA KOMPANIJE KLEEMANN LIFTOVI ZA VOJNOMEDICINSKE CENTRE U BEOGRADU

Budući da je sigurnost klijenata, zaposlenih i šire zajednice za kompaniju Kleemann liftovi, člana Helenskog privrednog udruženja Srbije, uvek bila jedna od suštinskih vrednosti, ona je donirajući 1.000.000 RSD Vojnomedicinskim centrima u Beogradu pokazala kroz još jednu aktivnost da je uz svoju zajednicu i tokom COVID-19 pandemije.

Prema rečima rukovodstva, ovo je deo strategije njihove grupe u čitavom svetu, kao i nedavna donacija u Grčkoj koja uključuje 21 bolnički krevet za intenzivnu negu, grčkim bolnicama.

Kleemann liftovi žele da odaju počast Vojnomedicinskim centrima i njihovom hrabrom osoblju i podrže njihovu svakodnevnu, neumornu borbu za očuvanje javnog zdravlja u Beogradu.

Ujedinjeni smo jači. #StaySafe

Prilikom uručenja donacije Generalni direktor kompanije je izjavio: „Svi mi u Kleemann Group verujemo u podršku lokalnoj zajednici u kojoj poslujemo, naročito u vreme krize. Kao jedina kompanija sa serijskom proizvodnjom liftova u zemlji, želeli bismo da naglasimo da smo odani Srbiji i njenom narodu. Zahvalni smo zdravstvenim ustanovama u Srbiji, naročito Vojnomedicinskim centrima u Beogradu na njihovoj svakodnevnoj borbi za očuvanje našeg zdravlja. Ova donacija je znak naše zahvalnosti.”