DIPLOMACY&COMMERCE PREDSTAVLJA SVOJ PRVI INTERAKTIVNI ONLINE MAGAZIN

Član Helenskog privrednog udruženja Srbije, Diplomacy&Commerce, predstavio je svoje prvi interaktivni online DC magazin, a tim povodom je obeležio i mali jubilej-50ti broj magazina.

Usled pandemije koja je sve zadesila, Diplomacy&Commerce je nastavio sa svojim aktivnostima, izveštavajući o kretanjima na političkoj, diplomatskoj, ekonomskoj i kulturnoj sceni Srbije i regiona.

Prvi interaktivni Diplomacy&Commerce online magazin na 80 strana donosi intervjue sa ambasadorima, predsednicima i direktorima komora i poslovnih asocijacija, predstavnicima različitih instituicja, kao i predstavnicima kompanija, kulturnog i javnog života u Srbiji.   

Na jednom predstavljaju se priče o tome kako su se ambasade, komore i poslovne asocijacije, institucije, kompanije i javne ličnosti organizovale za vreme vanrednog stanja, kako i na koji način su doprinele borbi protiv virusa COVID-19, kako su organizovale svoje poslovne aktivnosti, ali i kako provode vreme, kao i šta će prvo da urade kada se vanredno stanje završi.

Online izdanje je postavljeno na linku https://issuu.com/dcinfocus/docs/dc_50_online, kao i na DC sajtu http://www.diplomacyandcommerce.rs/diplomacycommerce-50/.