KONFERENCIJA CSR SRBIJA 2019 - LIDERI DRUŠTVENE ODGOVORNOSTI U ORGANIZACIJI COLOR MEDIA COMMUNICATIONS

Član Helenskog privrednog udruženja Srbije, Color Media Communications, već petu godinu za redom organizuje konferenciju posvećenu društveno odgovornom poslovanju - CSR Srbija 2019 – Lideri društvene odgovornosti.

Lokacija i vreme: 30. maj 2019. godine, hotel Holiday Inn (Španskih boraca 74, Beograd) 

Na ovogodišnjoj konferenciji predstaviće se lideri globalne održivosti u svetu i kod nas. Govorićemo o implementaciji cirkularne ekonomije, zašto je ona važna za Srbiju i koji su njeni benefiti. Osim unapređenja ekonomije i mogućnost stvaranja novih radnih mesta, koncept cirkularne ekonomije je neminovan, jer je ugrađen u evropske propise. Procene su da se uvođenjem cirkularne ekonomije u Srbiji mogu otvoriti nova radna mesta i povećati konkurentnost domaće privrede, naročito u sektoru reciklaže.

Broj kompanija u Srbiji koje integrišu CSR principe u strategiju poslovanja i razvijaju strateške CSR programe iz godine u godinu je sve veći. Saznaćemo koje kompanije su posvećene ispunjavanju ciljeva održivog razvoja Ujedinjenih nacija, pričaćemo na temu ekonomskog osnaživanja žena, a od članica Nacionalne asocijacije čistoće Srbije saznaćemo kako doći do čistije Srbije.

Na otvaranju događaja govoriće:
Goran Trivan, ministar za zaštitu životne sredine
Regina de Dominicis, dirketorica Kancelarije UNICEF-a u Srbiji 
Brankica Janković, poverenica za zaštitu ravnopravnosti.

Teme ovogodišnjeg događaja možete pogledati ovde.

Za sve zainteresovane prisustvo je besplatno uz registraciju putem mejla: jelena.jahura@color.rs.