INTERAKTIVNO PREDAVANJE ZA UČENIKE POSLOVNE ŠKOLE IZ PATRE

Helensko privredno udruženje Srbije u saradnji sa kompanijom-članicom Mentor Education organizovalo je predavanje na temu grčkih investicija i aktivnosti grčkih kompanija u Srbiji za učenike Šeste poslovne škole iz Patre, 26. juna u sedištu kompanije-članice Eurobank Direktna koja je za ovu priliku ustupila svoje prostorije učenicima.

U okviru međunarodnog programa Evropske komisije Erasmus+ koji za cilj ima obrazovanje, obuku i mobilnosti mladih, kompanija-članica Mentor Education organizovala je posetu grčkih učenika Beogradu.

Skup je otvorio potpredsednik Udruženja Vuk Dapčević, a nakon kraćeg obraćanja učenicima, prisutne je pozdravila i Efi Laska, direktorka kompanije Mentor Education.

Predsednik u.o. Nikolaos Sliousaregko je učenicima predstavio najveće strane investicije u Srbiji, sa posebnim osvrtom na investicije i poslovanje grčkih kompanija u zemlji, ali i rad Helenskog privrednog udruženja Srbije. Nakon formalnog dela predavanja usledio je razgovor sa učenicima na temu prvog zaposlenja, radnih odnosa i napretku u karijeri.