INTELLI SOLUTIONS U 10 NAJBOLJIH DIGITAL TECHNOLOGY PROVIDERS

Član Helenskog privrednog udruženja Srbije, Intelli Solutions, ocenjen je od strane ITO (Industry Tech Outlook) kao jedan od 10 najboljih digital technology provides, uglavnom zasnovan na proizvod idbox™ - Digital Customer OnBoarding

Uredništvo ITO-a, u saradnji sa istaknutom komisijom za odabir i selekciju sastavljenom od analitičara iz te oblasti, sprovelo je detaljnu procenu dobavljača digitalnih rešenja i odobrilo one najistaknutije. Ocenjivanje je izvršeno na osnovu niza kriterijuma koji se odnose na sposobnost kompanija da ponude integrisana rešenja i usluge, koristeći nove tehnologije koje pomažu u prelasku modernog poslovanja na digitalnu transformaciju.

U vezi sa ovim počasnim odlikovanjem, g. Panagiotis Gialelis, izvršni direktor grupacije Intelli izjavio je: „Ovo novo počasno priznanje s jedne strane predstavlja moralnu nagradu za napore naših ljudi, a s druge, potvrđuje da proizvod idbox™ pruža značajnu vrednost velikim organizacijama na međunarodnom nivou. Svi mi u Intelli-u ostajemo u potpunosti posvećeni svom strateškom cilju za inovacije i kontinuirano unapređivanje naših proizvoda i rešenja, pružajući tako značajnu poslovnu vrednost našim kupcima”.

Saopštenje