INNOVATION TALK 2020 KONFERENCIJA U ORGANIZACIJI COLOR MEDIA COMMUNICATIONS

Druga konferencija o inovacijama, Innovation Talk 2020, biće održana 3. februara 2020. godine u hotelu Hilton u Beogradu, sa početkom u 10 časova.

Konferenciju organizuje član Helenskog privrednog udruženja Srbije, Color Media Communications, u saradnji sa Kabinetom ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade Republike Srbije.

Tema druge konferencije Innovation Talk, biće investicije u startap kompanije i saradnja korporacija i startapova. Događaj će okupiti relevantne aktere inovacionog ekosistema koji će razgovarati o potencijalima investicija u startapove, uspešnim primerima saradnje između korporacija i startap kompanija, kao i o unapređenju poslovnog ambijenta za fondove venčurnog kapitala.

Konferenciju će otvoriti ministar za inovacije i tehnološki razvoj u Vladi Republike Srbije, Nenad Popović.

Među najistaknutijim govornicima biće Čemi Peres i Rami Kališ, osnivači najvećeg izraelskog VC fonda koji upravlja kapitalom od više od 2 milijarde dolara.

Agendu događaja možete pogledati na linku: https://innovationtalk.rs/.

Prisustvo na konferenciji je besplatno, a svi zainteresovani svoje prisustvo mogu da prijave putem linka ili email adrese: jelena.jahura@color.rs (broj mesta je ograničen).