HUMANITARNA BOŽIĆNA VEČERA

Helensko privredno udruženje Srbije je održalo tradicionalnu božićnu večeru koja je okupila 80 predstavnika članova i grčke poslovne zajednice u Beogradu. Događaj je organizovan u restoranu grčke kuhinje, Meze by Elliniko, 15. decembra 2023., čiji je sponsor bila kompanija-članica Globe Williams.

Posebnu čast svojim prisustvom na večeri Udruženju je ukazala ambasadorka Grčke gđa Maria Levanti, kao i ambasador Kipra g.Andres Fotiou. Događaju su prisustvovali i načelnik Odeljenja za ekonomske i trgovinske odnose Ambasade Grčke u Beogradu, g.Antonis Katepodis, kao i gradonačelnik Katerinija, g.Ioannis Doumos.

Na božićnoj večeri, koja već treću godinu zaredom ima humanitarni karakter, organizovana je nagradna lutrija na kojoj su članovi prikupili 150,000 RSD.

Ovaj iznos će biti doniran organizaciji "SOS Dečije selo Kraljevo", koje će predstavnici Udruženja tokom januara 2024. godine posetiti i uručiti donaciju.

Helensko privredno udruženje Srbije se posebno zahvaljuje kompanijama koje su donirale skoro 80 poklona, svojih proizvoda i usluga, za potrebe humanitarne lutrije, kao i svim prisutnim predstavnicima kompanija – članica, koji su kupovinom tiketa omogućili da se ova inicijativa realizuje.