HUMANITARNA BOZICNA VECERA

Helensko privredno udruženje Srbije je održalo tradicionalnu božićnu večeru koja je okupila 90 predstavnika članova i grčke poslovne zajednice u Beogradu. Božićna večera je organizovana u novootvorenom restoranu grčke kuhinje, Meze by Elliniko, 14. decembra 2022.

Posebnu čast svojim prisustvom na večeri Udruženju je ukazala ambasadorka Grčke gđa Maria Levanti, kao i ambasador Kipra g.Dimitrios Teofilaktu. Događaju su prisustvovali i načelnik Odeljenja za ekonomske i trgovinske odnose Ambasade Grčke u Beogradu, g.Antonis Katepodis, savetnik za ekonomske i trgovinske odnose gđa Olga Barba, kao i Načelnik Konzularnog odeljenja, g.Konstantinos Andrulakis.

Na božićnoj večeri, koja već drugu godinu zaredom ima humanitarni karakter, organizovana je nagradna lutrija na kojoj su članovi prikupili 150.000 RSD. Ovaj iznos će biti iskorišćen za kupovinu proizvoda neophodnih za rad Udruženja građana za borbu protiv raka kod dece "Uvek sa decom".

Predstavnici Udruženja će tokom januara 2023. godine posetiti ovu organizaciju i donirati joj potrebne proizvode.

Helensko privredno udruženje Srbije se posebno zahvaljuje kompanijama koje su donirale poklone, svoje proizvode i usluge, za potrebe humanitarne lutrije, kao i svim prisutnim predstavnicima kompanija – članica, koji su kupovinom tiketa omogućili da se ova inicijativa realizuje.

Helensko privredno udruženje Srbije sa posebnom radošću i ponosom ističe da su grčke kompanije i članovi Udruženja još jednom pokazali svoju društvenu odgovornost i svest o potrebi darivanja i pomaganja.

Fotografije sa događaja su dostupne na Facebook stranici Udruženja, kao i na sledećem linku

Video možete da pogledate ovde