HUMANITARNA BOŽIĆNA VEČERA

Helensko privredno udruženje Srbije je održalo tradicionalnu Božićnu večeru koja je okupila skoro 70 predstavnika kompanija-članica. Οvaj neformalni skup organizovan je u prijatnoj atmosferi taverne Piatakia, 16. decembra 2021.

Na ovogodišnjoj večeri organizovana je humanitarna lutrija u cilju prikupljanja sredstava za kupovinu neophodnih proizvoda za svakodnevni život dece u Dečijem selu "Dr Milorad Pavlović" Sremska Kamenica.

Na ovaj način su kompanije – članice i njihovi predstavnici prikupili 110.000 RSD koji će biti iskorišćeni za kupovinu potrebnih proizvoda dečijem selu. Osim već prikupljenih sredstava, Helensko privredno udruženje će iz svog budžeta izdvojiti dodatnih 40.000 RSD u ove svrhe.

Predstavnici Udruženja će tokom januara posetiti dečije selo i štićenicima ustanove donirati potrebne proizvode.

Helensko privredno udruženje Srbije se posebno zahvaljuje kompanijama Alfa foods, Diplomacy& Commerce, Chipita, Extra Coffee, Farmalogist, Hrana Mediterana, Hotel IN, Hyatt Regency Belgrade, Junior, Metropol Palace, Mercure Belgrade Excelsior, Mezestoran Dvorište, Ioanna Regen, Kessidis Group, Leto shop, Mitsides Point, Piatakia, Sterile, Super Vero koje su donirale više od 60 proizvoda i usluga za potrebe humanitarne lutrije, kao i svim prisutnim predstavnicima kompanija – članica, koji su kupovinom tiketa omogućili da se ova inicijativa realizuje.

Helensko privredno udruženje Srbije sa posebnom radošću i ponosom ističe da su grčke kompanije i članovi Udruženja još jednom pokazali svoju društvenu odgovornost i svest o potrebi darivanja i pomaganja.

Pogledajte fotografije