ΗELENSKO PRIVREDNO UDRUŽENJE ORGANIZOVALO PROSLAVU SEČENJA VASILOPITE

Beograd, 13. februar 2014. - Više od 130 članova i pristalica Helenskog Privrednog Udruženja Srbije (HPU) okupili su se u hotelu Metropol Palace,  da jedni drugima požele srećnu i uspešnu 2014. godinu, i to na tradicionalnoj godišnjoj proslavi sečenja pite "vasilopita".

Predsednik HPU-a, gospodin Filipos Karamanolis, pozdravio je goste i zahvalio im se na posvećenosti i podršci HPU-u u njenim ciljevima i razvoju. Gospodin Karamanolis istakao je da, iako je ekonomska situacija izuzetno izazovna, grčko poslovno prisustvo u Srbiji i dalje jako. On je pozdravio nove članove koji su se priključili tokom u 2013. i naglasio da je obaveza HPU-a i svih njenih članova da podsećaju sve na kontinuiranu veličinu i kvalitet grčkog poslovnog prisustva u Srbiji i zadrže optimizam i veru u svoje sposobnosti.

Ambasador Grčke, gospodin Konstantin Ikonomidis, pozdravio je goste, poželevši snagu i uspeh HPU-u i njenim članovima u svim njihovim aktivnostima.

Među uvaženim gostima našli su se članovi grčkog diplomatskog kora u Srbiji, kao i predstavnici lokalnih vlasti i grčki vodeći menadžeri velikih regionalnih ili multinacionalnih kompanija.