GRČKOM INICIJATIVOM DO RADNOG ISKUSTVA

Pod patronatom Ambasade Grčke u Beogradu, Helensko privredno udruženje Srbije u saradnji sa Univerzitetom u Beogradu organizuje tromesečnu praksu za studente u kompanijama članicama Udruženja i raspisuje konkurs za 64 pozicije.

Tromesečna praksa za studente ’’Grčkom inicijativom do radnog iskustva’’ organizuje se drugu godinu zaredom, u cilju promocije kompanija-članica Helenskog privrednog udruženja Srbije, kao i stručnog usavršavanja studenata, njihovog povezivanja sa tržištem rada i umrežavanja u grčko poslovanje u Srbiji.

U programu učestvuje 13 kompanija koje pružaju ukupno 64 mesta za obavljanje studentske prakse, što je četiri puta više u odnosu na prošlogodišnji program ’’Grčkom inicijativom do radnog iskustva’’.

Ambasada Grčke u Beogradu čvrsto podržava inicijativu grčkih kompanija sa sedištem i poslovanjem u Srbiji, koje su snažan činilac razvoja bilateralnih ekonomskih i trgovinskih odnosa Grčke i Srbije.

                                                 Proces prijavljivanja studenata

Pozicije za obavljanje tromesečne prakse namenjene su aktivnim studentima osnovnih ili postdiplomskih studija Univerziteta u Beogradu.

Studenti mogu da se prijave za jednu ili više pozicija u dole navedenim kompanijama i postave svoj CV direktno na internet portal Univerziteta u Beogradu www.studentskapraksa.com

Svaka kompanija – učesnica će imati pristup bazi podataka portala i na taj način pratiti prijave studenata do završetka procesa selekcije. Zahvaljujući saradnji Helenskog privrednog udruženja Srbije i Univerziteta u Beogradu u okviru programa ’’Grčkom inicijativom do radnog iskustva’’, portal će se po prvi put promovisati široj javnosti.

SR

Selekciju studenata će izvršiti isključivo kompanije koje učestvuju u ovoj nezavisnoj inicijativi do 11. marta 2016. godine. Tromesečna praksa će trajati od 14. marta do 13. juna 2016. godine.

Za detaljan opis dužnosti ponuđenih mesta, kao i za dodatne uslove konkurisanja, otvorite ovaj dokument Rok za prijave studenata je 3. mart.

Studentima će biti uručena Potvrda o završenoj praksi na svečanosti koja će se održati na Univerzitetu u Beogradu po završetku programa.

Pozivaju se svi studenti Univerziteta u Beogradu da 24. februara prisustvuju prezentaziji programa i portala koja će se održati u svečanoj sali rektorata sa početkom u 11 časova.

Pogledajte detalje prošlogodišnjeg pilot projekta ’’Grčkom inicijativom do radnog iskustva’’ ovde Pogledajte fotografije sa prošlogodišnje dodele diploma na Univerzitetu u Beogradu ovde