GODIŠNJI PRIJEM HPU "SEČENJE VASILOPITE"

Helensko privredno udruženje Srbije održalo je tradicionalni godišnji prijem “Sečenje Vasilopite”, sledeći običaj kojim se u grčkom korporativnom okruženju započinje uspešna poslovna godina. Skupu su prisustvovali članovi i prijatelja Udruženja, dok je posebnu čast svojim prisustvom zvanicama ukazala ambasadorka Grčke gđa Maria Levanti, kao i ambasador Kipra g.Dimitrios Teofilaktu. Događaj je organizovan 23. februara 2023. u hotelu Metropol Palace.

Ovom prilikom članovima se obratio predsednik Udruženja g.Nikolaos Sliousarego, istakavši da je 2023.godina posebno značajna, jer predstavlja 20. godišnjicu osnivanja Udruženja, njegov doprinos privrednim aktivnostima zemlje, kao i posvećenost upravnog odbora u nameri da nastavi njegov dosadašnji uspešni rad.

Helensko privredno udruženje Srbije tradicionalno je dodelilo nagrade kompanijama-članicama za desetogodišnjicu članstva i podrške njegovom radu. Ove godine nagrađene su kompanije-članice Intelli i Intracom Telecom. Potpredsednik Udruženja Vuk Dapčević uručio je zahvalnice Jeleni Milenković Robinson (Intelli) i Eythimiosu Partsalisu (Intracom Telecom).

Prijem je zavšen tradicionalnim sečenjem Vasilopite, a ove godine je kompanija Ioanna Regen pronašla novčić u Vasilopiti i osvojila zlatni dukat Udruženja.