EUROBANK I DIREKTNA BANKA DONIRALE 50.000 EVRA SRPSKIM VATROGASCIMA

Eurobank i Direktna Banka, koje su početkom jula najavile sporazum o spajanju i strateškom partnerstvu, čime će dostići tržišno učešće od preko 6,5%, donirale su 50.000 evra pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, kao podršku za 52 pojedinca iz Sektora za vanredne situacije, Helikopterske jedinice MUP i medicinskog tima, koji su pomogli svojim grčkim kolegama u gašenju požara koji više od nedelju dana bukte širom ove zemlje.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin zahvalio se vatrogascima – spasiocima, pripadnicima Helikopterske jedinice i medicinskog tima u ime svih Srba, Republike Srbije i predsednika Aleksandra Vučića jer su pokazali najlepše i najhrabrije lice Srbije, onakve kakva ona to zaista jeste.

“Od svog osnivanja u Srbiji 2003. godine, Eurobank je uložila više od 4,7 miliona evra u podršku lokalnoj zajednici. Današnja zajednička donacija je jedan vid pohvale i podrške za naše hrabre vatrogasce koji rizikuju svoje živote kako bi pomogli prijateljskom grčkom narodu koji se ovih dana bori sa strašnim požarima“ – izjavila je Slavica Pavlović, predsednica Izvršnog odbora Eurobank.

 

Pročitajte više