DODONI JOGURT OD HRANE MEDITERANA

Poznati brend člana Helenskog privrednog udruženje Srbije, Hrana Mediterana, Vam predstavlja Dodoni jogurt, koji je priznat i prisutan širom sveta.

Dodoni jogurt se pravi od svežeg pasterizovanog mleka, proteina mleka, dodajući mu samo jogurt kulturu, takođe Dodoni jogurti ne sadrže konzervanse.

Pravi grčki jogurt ima više proteina od standardnog prirodnog jogurta, a ima i mnogo više nutrijenata. Grčki jogurt ima niži procenat laktoze od regularnog jogurta te je zbog toga lakše svarljiv, čime je posebno pogodan za osobe koje su intolerantne na laktozu.

Hrana Mediterana Vam nudi grčke jogurte od kravljeg mleka sa 0%, 2% i 8% mlečne masti i od ovčijeg mleka u varijanti od 6% mlečnih masti u pakovanjima od 200g.

Grčki jogurti se najlepše kombinuju sa svežim voćem kao zdrava poslastica, a mogu se servirati i po tradicionalnom grčkom receptu sa medom u koje se dodaju po ukusu orasi, badem, lešnici…

Pogledajte i poručite ih na sajtu Hrane Mediterana i isti Vam stižu na željenu adresu ili ih pronađite u većim Maxi objektima, Idea objektima, Mercatoru, Veru, Aromi, Univerexportu i Roda objektima.