DIGITAL 2020 POWERED BY HUAWEI U ORGANIZACIJI COLOR MEDIA COMMUNICATIONS

Imajući u vidu trenutnu epidemiološku situaciju u svetu i u Srbiji, član Helenskog privrednog udruženja Srbije, Color Media Communications, nastavlja sa organizacijom online događaja, te na taj način nastoji da ukaže na najsavremenije trendove i na pravilno filtriranje informacija. 

S tim u vezi, Color Media Communications Vas poziva na

Regionalnu konferenciju o trendovima u telekomunikacijama i medijima

DIGITAL 2020 powered by HUAWEI

koja će biti održana online 10. i 11. septembra 2020. godine sa početkom u 10.00 časova

Svi zainteresovani konferenciju će moći da prate putem live stream-a na YouTube kanalu Color Media Communications

Najveći deo programa biće posvećen tome kako će izgledati svet medija, telekomunikacija i digitala u svim aspektima nakon pandemije.

Agendu možete pogledati na linku: http://digitalconference.rs/sr/

Kroz panel diskusije i predavanja saznaćete šta se u proteklih godinu dana dešavalo u svetu informacionih i komunikacijskih tehnologija, koji su to novi trendovi i izazovi u sajber bezbednosti, na koji način upotreba IoT-a omogućava održiva rešenja za probleme urbane mobilnosti, pričaćemo o istinama i zabludama u 5G tehnologiji. Drugog dana konferenciji govoriće se na temu razvoja i komunikacije brendova u uslovima „nove normalnosti“, saznaćete i kako smo se sporazumevali za vreme vanrednog stanja, ko je sve u svetu medija i telekomunkacija zaradio a ko izgubio za vreme pandemije i kakav je novi poredak u svetu televizija i VOD platformi.

Na otvaranju konferencije govoriće Aleksandar Gajović, državni sekretar u Ministarstvu kulture i informisanja, Tatjana Matić, državna sekretarka u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija, Nj E. Šan Meklaud, ambasadorka Velike Britanije u Srbiji i Nj E. Kati Čaba, ambasadorka Kanade u Srbiji.

Na konferenciji učestvuju: Predrag Ćulibrk, CEO Telekom Srbija; Majk Mišel, CEO Telenor Srbija; Dejan Turk, CEO Vip Mobile i A1 Slovenija: Milija Zeković, direktor SBB i Telemach Montenegro; Mads Arnbjoern Rasmussen, CTO/CSO Huawei, Danska; Dragan Tanasković, Vip Mobile; Vladimir Radunović, Dipol fondacija; Zorica Grba, Huawei Technologies; Adel Abusara, PwC; Srđan Krčo, DunavNET; Aleksandar Mastilović, Regulatorna agencija za komunikacije BiH; Radoslaw Kedzia, Huawei Technologies; Slobodan Marković, UNDP; Aleksandar Radoš, Tv Prva; Zlako Crnogorac, UK Parobrod; Vladimir Cerić, teoretičar umetnosti i medija; Vanda Kučera, I&M McCann Grupa; Neda Đokić, Heineken Srbija; Branka Novčić, FON; Žaklina Tatalović, N1; Nenad Milosavljević, Njuz.net; Milan Vujić, građanski aktivista; Pavel Grbović, Pokret slobodnih građana; Slobodan Georgiev, BIRN I NewsMax; Igor Arih, agencija Arih, Ljubljana; Danijel Koletić, AprioriWorld; Zoran Kovačić, Mediadaily.biz; Nikola Vrdoljak, 404 agencija; Ejub Kučuk, Mita Group i mnogi drugi.