DANI GRČKE U BEOGRADU

Trodevna manifestacija o Grčkoj se organizuje od 27. do 29. novembra u tržnom centru TC Stadion na Voždovcu u Beogradu. Manifestacija pod nazivom ’’Dani Grčke’’ uz podršku Ambasade Grčke, Turističke organizacije Grčke, Helenskog privrednog udruženja Srbije i beogradskog ogranka Helenske fondacije za kulturu.

Pozivamo vas da prisustvujete manifestaciji i da uživate u izložbi fotografija grčkog kopna i grčkih ostrva, da pogledate video snimke koji prikazuju različita mesta i aktivnosti, da probate grčke grickalice, kao i da otkrijete raznovrsnosti koje Grčka nudi kao turistička destinacija.

Dodatno, u okviru organizacije  manifestacije ’’Dani Grčke’’, Ambasada Grčke i Turistička organizacija Grčke u Beogradu organizuju nagradnu igru ’’Božić u Atini’’, koja je u toku na društvenim mrežama i koja će trajati do 29. novembra (23:59h). Možete učestvovati preko naloga Ambasade na društvenim mrežama Facebook i Twitter Facebook και στο Twitter, i da osvojite putovanje za dve osobe u Atinu, tokom srpskog Božića u januaru 2016., u saradnji sa avio kompanijom Aegean Airlines.

Manifestacija ’’Dani Grčke’’ u Beogradu Pročitajte više