POSETA FABRICI KLEEMANN LIFTOVA

Helensko privredno udruženje Srbije, u saradnji sa kompanijom-članicom KLEEMANN Liftovi, organizovalo je posetu fabrici proizvodnje električnih liftova u Šimanovcima , 16. maja 2023.

Poseta KLEEMANN-ovoj fabrici organizovana je u cilju predstavljanja jedne od najuspešnijih grčkih kompanija koja u Srbiji posluje skoro 20 godina i koja je više od decenije aktivni član Udruženja.

Događaj je otvorio predsednik upravnog odbora, g.Nikolaos Sliousaregko koji je ovom prilikom pozdravio prisutne, naglasio značajnu podršku KLEEMANN-a u atkivnostima Udruženja i ujedno zahvalio generalnom direktoru kompanije, g.Odiseasu Markakisu na gostoprimstvu.

G.Odiseas Markakis je zatim članovima Udruženja i članovima upravnog odbora predstavio poslovanje kompanije KLEEMANN na globalnom nivou koja ove godine obeležava 40 godina rada, proizvodne kapacitete, kao i njeno poslovanje u Srbiji. G.Markakis je ujedno najavio i nove investicije koje će KLEEMANN realizovati u Srbiji tokom 2024. godine.

G.Igor Simonović, komercijalni direktor KLEEMANN Liftova je u nastavku događaja prisutnima predstavio neke od najznačajnijih projekata u Srbiji i na globalnom nivou, kao i dizajnerska rešenja koja su kreirana da ispune najrazličitije zahteve klijenata.

U nastavku je usledio obilazak fabrike tokom kojeg je g.Markakis predstavnicima kompanija-članica predstavio kompletne procese proizvodnje električnih liftova u dva fabrička postrojenja.

Po završetku posete u sedištu Kleemann Liftova organizovan je koktel za prisutne i nastavak druženja u neformalnoj atmosferi.