CITY COLLEGE POSTAJE EVROPSKI KAMPUS UNIVERZITETA U JORKU

Član Helenskog privrednog udruženja CITY College of Thessaloniki, nakon 30 godina od svog osnivanja predstavlja obrazovnu instituciju visoke reputacije koja doprinosi razvoju ekonomija i obrazovanju ljudi u čitavom regionu. Status internacionalne institucije potvđuje činjenica da se u našem glavnom kampusu u Solunu, kao i u 8 kampusa širom sveta nalaze studenti iz preko 60 zemalja.

CITY College vas sa velikim ponosom obaveštava da od januara 2021. godine  postaje evropski kampus Univerziteta u Jorku, u okviru partnerstva koje su sklopile ove dve institucije.

Univerzitet u Jorku je jedan od najprestižnijih univerziteta na svetu i član Russell Grupe vodećih univerziteta u Velikoj Britaniji (britanski ekvivalent Ivi League). Fokus Univerziteta na izvrsnosti nastave i istraživanjima rezultirao je njegovim visokim rangom u Velikoj Britaniji, Evropi i svetu.

Kao evropski kampus Univerziteta u Jorku, City College postaje integrisan entitet ovog univerziteta, dok će Univerzitet u Jorku na ovaj način imati mogućnost da se poveže sa akademskim, vladinim i korporativnim mrežama širom jugoistočne Evrope i drugih evropskih regiona.

Pročitajte zvanično obaveštenje ovde