ČETIRI BILATERALNA UDRUŽENJA ORGANIZOVALA SEMINAR POD NAZIVOM "REVOLUCIJA U HR SEKTORU"

U utorak, 28. marta 2023. Helensko privredno udruženje Srbije, Belgijsko-srpska poslovna asocijacija, Komora italijansko-srpskih privrednika i Hrvatski Poslovni Klub, u saradnji sa kompanijom Elite Academy Balkans, organizovali su seminar pod nazivom „Revolucija u HR sektoru”, u hotelu Saint Ten, kojem je prisustvovalo 50 predstavnika kompanija-članica.

Događaj je otvorio predsednik upravnog odbora Helenskog privrednog udruženja Srbije, Nikolaos Sliousaregko koji je pozdravio pristurne ispred četiri bilateralne komore.

Seminar je vodio Miša Pavićević, specijalista u oblasti i HR sektora i direktor kompanije Elite Academy Balkans koja posluje u domenu reorganizacije i restruktuiranja kompanija, kao i testiranja, selekcije i obuke zaposlenih. Koristeći praktične primere, Miša Pavićević je predstavnicima kompanija – članica govorio o revoluciji u HR sektoru, izazovima u motivaciji i vođenju kadrova, kao i rešenjima za prepoznavanje potencijala zaposlenih i odabiru uspešnog tima. Osim toga, Miša Pavićević je učesnicima seminara predstavio odlike različitih grupa generacija u poslovnom okruženju, kao i način da se njihova interna komunikacija i pozitivan odnos zaposlenih prema kompaniji unaprede.

Predstavnici kompanija-članica su imali priliku da razmene iskustva sa ostalim učesnicima i dobiju povratne informacije od predavača, a kompanija Elite Academy Balkans im je ovim povodom pružila mogućnost da urade besplatan test ličnosti i ponašanja u profesionalnom okruženju.

Nakon predavanja, organizovan je networking koktel, prilika da članovi četiri bilateralne organizacije nastave razgovor i druženje u neformalnoj atmosferi.