5. GRČKI PORODIČNI VIKEND NA KOPAONIKU

Tradicionalnija manifestacija koju organizuju hotel Junior i Helensko privredno udruženje Srbije, „Grčki porodični vikend na Kopaoniku“, uspešno je održana u periodu od 16. do 18. oktobra 2020. godine.

Ovaj originalni i jedinstveni trodnevni izlet upoznavanja i razvijanja interkonekcije između članova grčke zajednice i njihovih porodica, koji je praćen opuštanjem, zabavom, nekolicinom porodičnih sportova i žive grčke muzike, održan je petu godinu zaredom i na njemu su učestvovali predstavnici kompanija članica Udruženja, kao i njegovi prijatelji.

Prema rečima generalnog direktora hotela Junior, g. Nikolaosa Sliousaregka, događaj svake godine dobija najbolje moguće komentare i utiske, a privlači i sve veći broj učesnika, što ukazuje na to da hotel i Udruženje u potpunosti ispunjavaju savremene zahteve, stvaranjem jedinstvenog i idealnog team buildinga za članove grčke poslovne zajednice.

On je takođe naglasio svoju veliku čast i zadovoljstvo zbog toga što Grčki porodični vikend okuplja i puno srpskih prijatelja, koji sarađuju sa Grčkom na profesionalnom nivou ili su jednostavno ljubitelji Grčke. Isto tako, napomenuo je da su posetioci i ove godine imali priliku da se opuste, zabave i uživaju u outdoor aktivnostima, kao što su planinarenje, obilazak vrha Kopaonika, tenis i košarka, ATV tour i dečji program za mališane.